Poliţiştii, în alertă! Un bărbat a dispărut la scurt timp după ce s-a cazat la o pensiune! Familia n-a mai reuşit să ia legătura cu el

Poliţiştii sunt în alertă după ce un bărbat din judeţul Ilfov, care s-a cazat la o pensiune din vestul ţării, a dispărut fără urmă.

Dispariţia a fost anunţată în această dimineaţă de către nepoata bărbatului. Acesta s-a cazat în seara zilei de marţi la o pensiune din Deva, iar de atunci familia n-a mai reuşit să ia legătura cu el.

Poliţiştii hunedoreni fac cercetări în acest caz şi fac apel la populaţie să ofere detalii despre bărbat.

„La data de 21 iulie 2022 ora 07:55, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată telefonic de către o tânără cu privire la faptul că, unchiul ei BÎRSAN ADRIAN din orașul Chitila, jud. Ilfov, în data de 19.07.2022, ora 21:00, s-ar fi cazat la o pensiune de pe raza municipiului Deva, iar de atunci nu mai răspunde la telefon și nu știe nimic de el. La momentul dispariției, bărbatul era îmbrăcat cu un tricou de culoare alb, pe cap avea o șapcă de culoare verde și un rucsac de culoare roșu”, transmite IPJ Hunedoara.

Bărbatul are următoarele semnalmente: 1, 85 m înălțime, circa 90 kg, constituție atletic, barbă de tip ”cioc” tuns scurt, fața ovală.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării persoanei dispărute.

Poliţiştii le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celui în cauză să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

VIDEO: Dominic Fritz, umilit de un puştan, de Ziua Naţională a României! Ce a putut să îi facă adolescentul?

După parada de 1 Decembrie, de la Timişoara, primarul oraşului, Dominic Fritz a vrut să facă o baie de mulţime.

Ziua Națională a României, sărbătorită și la Teatrul Național din Timișoara cu un spectacol premieră!

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara aniversează în această seară Ziua Națională a României, cu un spectacol premieră.

FOTO ŞI VIDEO: Paradă militară, elicoptere și prezentarea tehnicii din dotare, de Ziua Națională a României, la Timișoara

Mii de oameni au venit în această dimineață în centrul Timișoarei să vadă parada militară de 1 Decembrie.

Concert caritabil de Crăciun! Polițiștii locali, studenții Universității de Științele Vieții, elevi dar și artiști locali cântă ”Împreună pentru comunitate!”

Poliția Locală Timișoara împreună cu Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara organizează Concert Caritabil de Crăciun.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.