Polițiștii cărășeni, mesagerii lui Moș-Crăciun! Au dus dulciuri copiilor de la un centru de plasament

Polițiștii cărășeni i-au dat o mână de ajutor Moșului și au dus cadouri copiilor de la un centru de plasament din Reșița.

CITEȘTE ȘI: Sărbători de poveste pentru copiii şi bătrânii nevoiaşi din zona Deta! Cine s-a gândit la ei?

Micuții i-au întâmpinat cu zâmbetul pe buze pe polițiști, mai ales că ei aveau o misiune importantă, să-l ajute Moș Crăciun care trebui să ajungă la toți copiii din lume, în această noapte. Așa că, polițiștii au încărcat mașinile cu cadourile din sania Moșului și au plecat spre copiii aflați în centrul de plasament „Speranța” din Reșița.

CITEȘTE ȘI: Polițist atacat cu sabia, în urma unei altercații! Cum s-a întâmplat totul?

Gestul poliţiştilor a fost un prilej de bucurie sinceră, o surpriză primită cu drag de copii care i-au răsplătit pe poliţişti cu zâmbete de bucurie şi promisiunea că vor alege în viaţă calea educaţiei, cinstei şi onoarei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.