Polițiștii au făcut prăpăd pe șoselele din Timiș! Ce măsuri au luat?

Au călcat mult prea tare pedala de accelerație și s-au ales cu amenzi, iar în unele cazuri chiar cu permisele de conducere suspendate. 

Timp de 5 zile, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Au aplicat aproape 750 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, cele mai multe pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. 

Poliţiştii au întocmit și 19 dosare penale şi au aplicat aproape 750 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 335 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 106 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Totodată au fost reţinute 77 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric, limitelor legale de viteză şi conducerea sub influenţa alcoolului. De asemenea, au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Razie pe șoselele din județ! Peste 500 de sancțiuni

Polițiștii rutieri timișeni, pe șoselele din județ, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Un bloc evacuat în mijlocul nopții, după ce un apartament de la etajul 4 a luat foc!

Noaptea trecută, pompierii au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu ce a cuprins un apartament de la etajul patru al unui bloc.

O săptămână cu întreruperi zilnice de apă, în Recaș!

Aquatim anunță lucrări de spălare a rețelei de distribuție, în următoarea săptămână, la Recaș!

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.