Skip to main content

Poliţist local, lovit cu maşina, de un şofer care parcase pe o stradă pietonală! Agentul a fost transportat, de urgenţă, la spital

O misiune de rutină a poliţiştilor locali din Timişoara s-a transformat într-o urmărire ca în filme, după ce unul dintre agenţi a fost lovit de o maşină parcată neregulamentar.

Incidentul s-a petrecut în această dimineaţă, pe strada Palanca, unde echipaţul Poliţiei Locale, aflat în patrulare, a observat că un autoturism staţionează în zona pietonală.

CITEŞTE ŞI: Avem primii artişti confirmaţi pentru JAZZx! Printre ei, şi Thundercat, câştigătorul titlului de cel mai bun album, la Premiile Grammy

Agenţii s-au apropiat de maşină, momentu în care şoferul acesteia a vrut să scape cu fuga.

Aşa că a accelerat şi a făcut mai multe manevre, lovindu-l în plin, pe unul dintre poliţişti.

„Pentru a fi identificat, acesta a fost interpelat de o patrula de polițiști locali, dar nu a stat pe gânduri, a făcut manevre și derapaje la volan pentru a-i intimida pe agenți, după care s-a urcat la volanul autoturismului marca Audi și a demarat, lovindu-l direct pe polițistul local aflat în teren”, anunţă Poliţia Locală Timişoara.

Agentul a fost transportat de urgenţă, la Spitalul Municipal Timişoara, cu leziuni la ambele picioare.

În paralel, şoferul care l-a accidentat, a încercat să îşi piardă urma, însă poliţiştii locali de la Intervenţie Rapidă au pornit în căutarea lui.

L-au găsit în scurt, timp, într-o clădire de pe strada Herculane.

Este vorba despre un timişorean în vârstp de 39 de ani, care era ănsoţit de o femeie de 30 de ani.

Bărbatul a fost predat poliţiştilor de la IPJ Timiş, care au deschis o anchetă în acest caz.

CITEŞTE ŞI: Mult zgomot, pentru nimic! Terapie de grup, în şedinţa Consiliului Local, pe tema falimentului care bate la uşa Colterm

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.