Poliţia, în alertă! Un bărbat din Timiş a furat o maşină, fără să observe că în spate era o fată

Poliţiştii au fost alertaţi în această dimineaţă, după ce un bărbat a furat o maşină, fără să observe că pe bancheta din spate se afla o fată de 17 ani.

CITEŞTE ŞI: Pe unde să ieșiți din țară, ca să evitați aglomerația?

Întreaga scenă s-a petrecut în oraşul Sânnicolau Mare. Bărbatul se pare că are probleme psihice, iar când a văzut maşina pornită şi fără şofer, a urcat la volan şi a plecat.

Fata care se afla pe bancheta din spate şi-a sunat disperată părinţii care au alertat Poliţia. Oamenii legii s-au mobilizat rapid şi au plecat în urmărirea autoturismului. Şoferul a oprit într-o zonă de blocuri şi a încercat să se ascundă. A fost însă reţinut de poliţişti care au întocmit pe numele bărbatului de 43 de ani un dosar penal pentru furt în scop de folosinţă.

CITEŞTE ŞI: Descoperire macabră la o sucursală Enel din Timișoara! Angajații au găsit cadavrul unui bărbat

În plus, bărbatul urmează să fie internat la o clinică de psihiatrie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.