Skip to main content

Poliția, în alertă! Trei adolescenți au dispărut fără urmă, dintr-un centru de plasament!

Trei adolescenți au dispărut fără urmă dintr-un centru de plasament, iar autoritățile au început o anchetă.

Polițiștii au fost sesizați, seara trecută de reprezentanții Centrului de Primire în Regim de Urgență Deva cu privire la faptul că în jurul orei 14:45, din curtea centrului au plecat voluntar 3 minori care beneficiau de măsura de protecție plasament, respectiv: Dodo Viorel-Marcel, în vârstă de 15 ani, din comuna Rapoltu Mare, Lăban Denisa Alexandra, de 14 ani, din orașul Petrila şi Teglaş Ioan Dănuț, de 15 ani, din municipiul Hunedoara.

Dodo Viorel-Marcel (foto stânga) prezintă următoarele semnalmente: înălțime: 1,72 m., greutate: 64 kg., ochi căprui, păr negru tuns scurt, nebărbierit, avea cercel alb lucios în urechea dreaptă. La momentul plecării voluntare, purta jeans albaștri, hanorac negru cu glugă, articole de încălțăminte tip sport de culoare albă.

Lăban Denisa Alexandra (foto mijloc) prezintă următoarele semnalmente: înălțime: 1,65 m., greutate: 75 kg., ochi căprui, păr vopsit roșcat, lung până la umeri, ras în zona cefei până la jumătatea acestei zone. La momentul plecării voluntare, purta pantaloni maro deschis, geacă gri, lucioasă, cu glugă, scurtă până în talie, articole de încălțăminte tip sport de culoare neagră.

Teglaş Ioan Dănuț (foto dreapta) prezintă următoarele semnalmente: înălțime: 1,54 m., greutate: 60 kg., ochi căprui, păr negru, tuns scurt, maxilar rupt, incisivii superiori rupți. La momentul plecării voluntare, purta pantaloni sport gri, geacă de fâș, lungă până la nivelul genunchilor, de culoare maro, articole de încălțăminte tip sport de culoare albă.

Cei trei sunt cunoscuți cu plecări repetate atât de la domiciliile acestora cât si din centrele unde s-au aflat în plasament.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au demarat activităţi specifice în scopul depistării celor trei minori plecaţi voluntar.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celor în cauză să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.