Skip to main content

Plimbări cu tramvaiul turistic în cadrul programului ”Școala altfel”! Înscrierile încep de luni

Societatea de Transport Public lansează o invitație tuturor cadrelor didactice şi elevilor din Timișoara, în perioada de desfăşurare a programului ”Şcoala Altfel”.

Astfel, în perioada 27 februarie – 3 marie, STPT va organiza ZIUA PORŢILOR DESCHISE, eveniment ce îşi propune creşterea deschiderii faţă de utilizatorii serviciului public de toate vârstele, prin accesul acestora la activităţile zilnice ce se desfăşoară în Depoul situat în bulevardul Dâmboviţa.

Societate va pune astfel la dispoziţia doritorilor, în limita disponibilităţii şi programării prealabile, tramvaiul turistic TramTur care poate realiza circuitul Piaţa Libertăţii – depoul Dâmboviţa şi retur la punctual de plecare din Piaţa Libertăţii, pe durata desfăşurării programului Şcoala Altfel, în intervalul orar 08 00 – 16 00.

Întregul program durează aproximativ 2 ore şi are ca punct de plecare staţia de tramvai din Piaţa Libertăţii, sensul de deplasare spre Piaţa 700. De aici, cu ajutorul tramvaiului turistic, elevii vor călători spre Depoul din bulevardul Dâmboviţa, unde vor vizita incinta şi se vor familiariza cu activitatea angajaților STPT din diferite secţii/departamente – Secţia Tramvaie, Secţia Auto-autobuze electrice, Secţia Troleibuze etc.

Rezervarea locurilor se poate face începând cu data de 06 februarie, la numărul de telefon 0768 329 681, urmând a confirma călătoria printr-o solicitare adresată Societăţii de Transport Public Timişoara, la adresa de email: birou.marketing@stpt.ro.

Din motive de siguranţă, capacitatea recomandată pentru o călătorie este de maxim 30 elevi cu însoţitori, pe circuit (plecare din Piaţa Libertăţii, cu retur în aceeaşi staţie de plecare).

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.

Descoperă beneficiile crioterapiei, la cel mai modern salon din Dumbrăvița! XCrio este destinaţia perfectă, pentru sănătate și frumusețe

În inima comunei Dumbrăvița, pe strada Petofi Sandor, nr 95, un nou salon de crioterapie își deschide porțile, şi promite o experiență revitalizantă și de ultimă generație pentru toți cei care sunt în căutarea unor metode inovatoare de îmbunătățire a stării de sănătate și de frumusețe.