Skip to main content

Petrecere în toată regula cu muzică lăutărească, în sala de festivități a Universității de Vest! Imaginile cu bairamul au devenit virale

Muzică lăutărească, live, în sala de festivități a Universității de Vest din Timișoara!

A fost veselie mare la un curs al studenților de la Facultatea de Sociologie și Psihologie a UVT! Tinerii au dansat și au ascultat muzică lăutărească live.

Totul s-a întâmplat în cadrul unui curs cu taraf intitulat „În căutarea demnității”, susținut de către sociologul Gelu Duminică, la Timișoara. Acesta a vorbit despre incluziunea socială și afirmarea identității romilor. Totodată, atmosfera a fost întreținută de Marian Batanasi sau Marian Mexicanu cum mai este cunoscut și soția sa, Ana-Maria.

Evenimentul derulat sub genericul ”O altfel de incursiune în istoria și cultura romilor” a atras zeci de studenți. Mulți dintre ei au profitat însă de taraful prezent în sală și s-au ridicat la dans.

Imaginile cu ”petrecerea” din sala de festivități a Universității de Vest s-au viralizat rapid pe rețelele de socializare.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.