Skip to main content

Peste 463.000 de măști de protecţie, puse la dispoziţia elevilor din Timişoara, la început de an şcolar, de către Primărie

Elevii din Timișoara vor primi, la început de an școlar, peste 463.000 de măşti de protecţie.

Primăria Timișoara, prin Direcția de Asistență Socială Timișoara, va transmite, cu titlu gratuit, peste 463.000 de măști, acestea urmând să ajungă la elevi.

CITEŞTE ŞI: Atenţie, şoferi! S-a închis traficul rutier, în zona centrală, pe strada Mihai Eminescu!

Astfel, în baza protocolului încheiat între Direcția de Asistență Socială și Inspectoratul Județean Școlar Timiș, vor fi predate în cursul zilei de astăzo un număr de 463.650 de măști faciale, ce urmează să ajungă la elevii din școlile primare, gimnaziale și licee.

Unul dintre ultimele ordine date de ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a fost acesta legat de posibilitatea ca primăriile să împartă școlilor măștile distribuite de către minister pentru persoanele vulnerabile și care nu au fost ridicate. Siguranța elevilor pe tot parcursul anului școlar este prioritară, în acest context al pandemiei Covid-19 și, de aceea, mă bucur că am reușit să împărțim aceste măști. În același timp, am investit anul acesta aproape 6 milioane de lei în reparații și achiziții de materiale sanitare și dezinfectanți, totul pentru ca școlile să fie pregătite de întoarcerea elevilor în bănci”, a transmis primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Măștile urmează să fie distribuite în școli de ISJ Timiș, în funcție de nevoi.

CITEŞTE ŞI: Doliu national, pe data de 5 septembrie! Este propunerea TNT, în memoria lui Ion Caramitru

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un bărbat din vestul țării este căutat de polițiști, după ce a dispărut de cinci zile, iar mama sa a cerut ajutorul oamenilor legii.
Rezultate extraordinare pentru România, în cadrul celei de-a Șasea ediție a Olimpiadei Balcanice de Fizică, unde s-a făcut cu adevărat remarcat și un elev timișorean, devenind unul dintre cei mai buni din regiunea sud-estică a Europei, la fizică.
În această dimineaţă, angajaţi ai Primăriei Timişoara şi poliţiști locali au descins în zona Blaşcovici, la o familie de rromi care s-a făcut stăpână peste un teren de 2.000 de metri pătraţi.