Skip to main content

Peste 200 de amenzi, date de polițiștii timișoreni, în doar cinci ore! Au fost reținute și permise de conducere

Acțiune a polițiștilor rutieri, pe străzile din Timișoara. În doar cinci ore au dat peste 200 de amenzi.

Ieri în intervalul orar 14.30 – 21.30 polițiștii au desfășurat o acțiune cu efective mărite pe raza municipiului, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 218 sancțiuni contravenționale în valoare de 32.915 de lei, fiind reținute 10 permise de conducere.

Totodată, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Cu ocazia activităților de control desfășurate, polițiștii rutieri au constatat 7 infracțiuni la regimul circulației rutiere, dintre care 4 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și 2 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

Polițiștii organizează periodic astfel de acțiuni pentru menținerea unui climat de siguranță rutieră pe drumurile publice.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.