Skip to main content

Persoană blocată la o înălțime de aproximativ 20 de metri, în timp ce toaleta copacii! A fost nevoie de intervenția pompierilor

Intervenție contracronometru a pompierilor arădeni, pentru salvarea unei persoane care a rămas blocată la o înălțime de aproximativ 20 de metri.

Pompierii au fost solicitați în zona 3 insule din municipiul Arad. Bărbatul care a rămas blocat într-o nacelă toaleta copacii din zona respectivă.

Pompierii au adus la fața locului o autospecială de salvare de la înălțime pentru a da jos victima.

Intervenția pompierilor se desfășoară chiar în aceste momente și este în dinamică.

Pompierii militari ai Detașamentului Arad intervin în aceste momente cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, pentru salvarea unei persoane rămasă blocată în nacelă, la o înălțime de aproximativ 20 metri, în zona 3 insule a municipiului Arad. Persoana efectua lucrări de toaletare a arborilor, când nacela în care se afla, a rămas blocată”, transmite ISU Arad.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.