Skip to main content

Pericol de explozie după ce flăcări uriașe au cuprins o casă din vestul țării! Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri pe față și corp

Mai multe echipaje de intervenție s-au mobilizat, în această dimineață, pentru lichidarea unui incendiu extrem de violent, care a cuprins o casă și amenința să se extindă.

Focul a izbucnit la o casă din localitatea Tauț, județul Arad. Când pompierii au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta violent la două încăperi ale casei și la acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați.

Salvatorii au avut o misiune extrem de dificilă, întrucât, flăcările violente s-au extins și la o anexă a construcției, care era plină cu lemne, iar, în interiorul casei, se aflau patru butelii, care puteau exploda oricând.

În paralel cu eforturile de a stinge flăcările, aceștia au căutat posibile victime. Singurul care a fost rănit a fost proprietarul casei, care a suferit arsuri la nivelul feței și membrelor superioare, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

După două ore de intervenție, pompierii au reușit să lichideze incendiul, în urma căruia au ars cele două încăperi cu bunurile din interior și magazia de lemne pe o suprafață de aproximativ 25 de metri pătrați.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind flacăra, generată de scăpări de gaze combustibile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.