Skip to main content

Percheziţii de amploare, la indivizi care provocau intenţionat accidente rutiere! Metoda prin care au creat un prejudiciu de peste jumătate de milion de lei

30 de persoane acuzate de înșelăciune privind asigurările, fals material în înscrisuri oficiale, fals informatic și fals în declarații sunt în vizorul poliţiştilor care au descins în această dimineaţă la 24 de adrese.

Percheziţiile au loc în judeţul Bihor, acolo unde gruparea infracţională activa de mai bine de doi ani.

CITEŞTE ŞI: Dramă, la început de an! Un bărbat a fost împuşcat mortal, de un prieten

Suspecţii, cu vârste cuprinse între 19 şi 58 de ani, au creat un mecanism de fraudare a firmelor de asigurări auto, prin înscenarea unor accidente rutiere.

“În fapt, 24 dintre persoane sunt bănuite că, sub coordonarea celorlalte șase persoane cercetate de polițiștii de investigare a criminalității economice în acest caz, ar fi produs, în mod intenționat, evenimente rutiere, în scopul obținerii de despăgubiri de la asiguratori. Astfel, ar fi fost produse 21 de evenimente rutiere, în urma cărora au fost deschise 23 de dosare de daună, la cinci societăți de asigurări”, transmite IPJ Bihor.

Anchetatorii au descoperit până acum, un prejudiciu de 657.895 lei, sumă pe care asigratorii au plătit-o în dosarele de daună deschise pentru accidentele provocate intenţionat de membrii grupării.

La domiciliile suspecţilor, oamenii elgii au găsit sume importante de bani, atât în lei cât şi în euro, pe care le-au ridicat şi constituie probă la dosar.

La finalizarea perchezițiilor, 30 de suspecţi vor fi duşi la audieri, la sediul IPJ Bihor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Alina Sperlea, la Sursa de Vest fără Filtru

Alina Sperlea, candidatul PSD la Primăria Dumbrăviţa, este acum, în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – marţi, 23 aprilie 2024.

Ei sunt cei mai buni înotători din Timişoara! Emil şi Darius, pe podiumul Campionatului Naţional

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni.

Programul de lucru al Direcției de Evidență a Persoanelor – Biroul Decese, în perioada Sărbătorilor Pascale!

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara va funcționa cu program redus pentru locuitorii orașului de pe Bega, în perioada sărbătorilor de Paște.

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Centura de Nord a Timişoarei! Se montează parapete din beton, pe mijlocul drumului

DRDP Timișoara anunță că, de astăzi, muncitorii au început montarea parapetelor din beton pe şoseaua de ocolire a oraşului de pe Bega, în zona localităţii Dumbrăviţa.

Foc de armă, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit şi un dispozitiv cu cuie pentru oprirea maşinii

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acţiune, pentru capturarea unui şofer care a încercat să se sustragă de la verificări.

Marea demolare a lui Fritz, desfiinţată de subprefectul Ovidiu Drăgănescu: Vom avea de retrocedat multe intersecţii şi străzi din oraş

Anunţate cu surle şi trâmbiţe, demersurile pentru reluarea traficului pietonal pe strada Cezar din Timişoara sunt doar o încercare a primarului Dominic Fritz de a câştiga simpatie şi, implicit, voturi.