Skip to main content

Patru tineri după gratii! Au intrat peste o femeie, au lovit-o și au furat tot ce le-a picat la mână

Patru tineri au intrat peste o femeie, au bătut-o și au furat din casa femeii tot ce le-a picat la mână. Pentru asta au ajuns după gratii.

Polițiștii din Sânnicolau Mare, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au făcut o percheziție pe raza localității Grabaț, la unul din suspecții de tâlhărie.

Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Mai exact, în noaptea de 12 spre 13 februarie, în jurul orei 02.30, patru tineri, cu vârste între 17 și 25 de ani, după ce au băut bine, au intrat în casa unei femei, prin forțarea ușii, iar, prin violență, i-ar fi luat acesteia 100 de lei, un topor și produse alimentare.

Astfel, în scopul probării activității infracționale a celor în cauză, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul unuia dintre bănuiți, unde au depistat o parte din bunurile sustrase. Tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș”, spun reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările pentru a vedea dacă cei patru au mai comis și alte infracțiuni în trecut.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.