Skip to main content

Distracție pentru doi adolescenți după ce au furat o mașină! Ce făceau când i-au oprit polițiștii?

Nici nu-ți mai vine să crezi cum se distrează adolescenții! 

Doi au fost prinși ieri de polițiști după ce au furat un autoturism. Mai mult, aceștia se distrau conducând mașina prin Piața Libertății, loc interzis accesului de vehicule.

Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte, în Piața Libertății, au observat, în jurul orei 01.30, un autoturism care a pătruns în perimetrul pieței, se deplasa încet, iar când patrula s-a apropiat de autoturism, din mașină au coborât doi tineri, care au fugit spre Piața Unirii. Polițiștii locali i-au reținut imediata”, au povestit oamenii legii.

Cei doi minori, unul de 14 și altul de 16 ani, erau din Lupeni, județul Hunedoara. La controlul corporal efectuat asupra lor au fost găsite mai multe chei fixe, una inelară și șurubelnițe. Întrebați de ce au fugit de patrula de polițiști locali, cei doi au declarat că au găsit autovehiculul marca Fiat pe str. Gheorghe Lazăr pornit și cu cheia în contact și, profitând de neatenția proprietarului, l-au furat.

Cei în cauză au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt de autoturisme. Între timp, proprietarul mașinii s-a prezentat și el la Secția 1, unde a depus plângere.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.