Skip to main content

Patru pasaje pietonale subterane, pe trei drumuri naționale din vestul țării! Acestea vor ajuta la reducerea numărului de accidente

DRDP Timișoara anunță că în curând vor fi amenajate patru pasaje pietonale subterane, pe trei drumuri naționale din vestul țării, care vor contribui astfel, la reducerea numărului de accidente.

Reprezentații DRDP anunță că au fost semnate contractele pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate pentru cele patru obiective, astfel că poate începe proiectarea acestora, sursa de finanțare fiind asigurată.

Firma câștigătoare, TQM Management SRL, va elabora documentația cu preţul de 288.000 lei, fără TVA, pentru fiecare lot în parte. Acestea sunt următoarele:

  • Lot 1 – Amenajare pasaj pietonal subteran DN 6, km 381+200, Gara Băile Herculane, jud. Caraș-Severin;
  •  Lot 2 – Amenajare pasaj pietonal subteran DN 7, km 383+830, în localitatea Sântandrei, jud. Hunedoara;
  •  Lot 3 – Amenajare pasaj pietonal subteran DN 7, km 536+700, în localitatea Vladimirescu, jud. Arad;
  • Lot 4 – Amenajare pasaj pietonal subteran DN 79, km 42+100, în localitatea Chișineu Criș, jud. Arad.

Durata de elaborare a proiectului pentru fiecare lot este de 150 zile de la data semnării contractelor.

Aceste pasaje pietonale subterane vor contribui la fluidizarea traficului, reducerea numărului de accidente, creșterea siguranței rutiere pentru pietoni și șoferi, reducerea emisiilor poluante și a costurilor de operare, mai spun reprezentanții DRDP Timișoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.