Skip to main content

Parcă l-ar fi înghițit pământul! Un bărbat de 67 de ani a dispărut de patru luni, iar familia cere ajutor tuturor pentru a-l găsi! Dacă l-ai văzut, sună la 112!

Retim – Fereşte-te de eticheta roşie!

Polițiștii din vestul țării sunt în alertă pentru depistarea unui bărbat, dispărut în urmă cu patru luni.

Familia, mai exact un nepot al bărbatului, abia ieri a alertat autoritățile, deși bărbatul de 67 de ani, pe numele său Ioan Cerișer, a dispărut din luna octombrie, anul trecut.

Bărbatul este din satul Dăbâca, comuna Toplița, județul Hunedoara. El a plecat în luna octombrie de la domiciliu și nu a mai revenit.

Nepotul bărbatului dispărut nu cunoaște articolele de vestimentație cu care era îmbrăcat unchiul său în momentul plecării, dar spune că de regulă acesta se îmbracă cu haine groase de tip palton și căciulă pe cap.

Ioan Cerișer prezintă următoarele semnalmente: înălțime aproximativ 1,80 metri, 86 kg., un aspect neîngrijit, poartă barbă și păr lung, grizonat, ochi căprui și are un defect la ochiul stâng.

Polițiștii hunedoreni au început căutările bărbatului, care a fost dat și în urmărire națională.

Persoanele care dețin informații despre locul în care s-ar putea afla cel în cauză, sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Perioada de verificare reCAPTCHA a expirat. Vă rugăm să reîncărcați pagina.


Alte articole

MoneyGram, companie de tehnologie financiară ce oferă soluții de plăți și servicii financiare globale lansează aplicația Money Transfers în România.
Primăria Timișoara vrea să reconfigureze zona de vis-a-vis de Gara de Nord din Timișoara, pentru a îmbunătăți percepția celor care vin în oraș, cu trenul.
Terenuri de tenis, de fotbal, săli de gimnastică și scrimă, patinoar, piste de alergare, patinoar, o scenă uriașă pentru concrete,  un skate-park și multe alte facilități, întinse pe o suprafață de 16 hectare de teren.
Conducerea Societății de Transport Public Timișoara a făcut o analiză a costurilor și a beneficiilor serviciului TroTM, iar când a tras linie, a decis că cel mai bine este să îl închidă.