Skip to main content

Parc uriaş de promenadă şi pentru plimbări cu bicicleta, în Timişoara! O nouă iniţiativă a consilierului local, Roxana Iliescu

O oază de verdeaţă, de 6 hectare, în care timişorenii pot face plimbări, atât de pe jos, cât şi cu bicicleta.

În asta vrea să transforme consilierul local, Roxana Iliescu, fosta Grădină Zoologică din Timişoara.

CITEŞTE ŞI: O săptămână cu întreruperi zilnice de apă, în Recaș!

Locaţia a fost închisă, la finalul anului 2020, când ultimele exemplare de animale au fost transferate în alte parcuri zoo din ţară.

Tot atunci, primarul oraşului promitea o fermă de animale autohtone, un proiect peste care s-a aşternut praful.

Sătulă să aştepte o rezolvare, Roxana Iliescu, consilier local, vine cu o propunere prin care parcul să fie redat timişorenilor.

“Până la apariția unui nou concept de dezvoltare și realizarea unor investiții majore, cred că ar fi oportun ca Primăria să realizeze o minimă investiție pentru punerea în siguranță a amenajărilor existente aici.

Odată realizate aceste lucrări, cred că am putea redeschide în primăvară această locație, nu ca și o Gradină Zoologică, ci măcar sub forma unui parc, unde noi toți am putea să ne plimbăm pe jos sau cu bicicleta, într-o adevărată oază de verdeață.

În perioada imediat următoare voi face tot ce-mi stă în putință în calitate de consilier local pentru a reda acest spațiu verde timișorenilor într-un termen cât mai scurt”, spune Roxana Iliescu, consilier local.

CITEŞTE ŞI: Un bloc evacuat în mijlocul nopții, după ce un apartament de la etajul 4 a luat foc!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.