Skip to main content

Panică în această dimineață, după ce un autobuz a luat foc! De la ce a pornit incendiul?

S-a dat alarma, în această dimineață, când pompierii au fost chemați de urgență, să stingă incendiul care a izbucnit la un autobuz.

Flăcările au cuprins partea din spate a vehiculului care staționa în autogara din Marghita, județul Bihor.

CITEȘTE ȘI: Mărul de aur ajunge la Timișoara! „Oscarul pentru turism” va fi decernat în cadrul unui eveniment de gală

Intervenția pompierilor a fost una promptă, aceștia reușind să lichideze vâlvătaia, înainte de a se extinde, astfel că pagubele sunt limitate.

Prima concluzia a pompierilor este că incendiul a izbucnit de la sistemul de frânare.

Din fericire, în momentul în care au fost observate flăcările, în autobuz nu era niciun pasager, astfel că nu s-au înregistrat victime.

„Pompierii militari au acționat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autobuz, aflat în autogara situată pe strada Nicolae Bălcescu din Marghita. Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, la ora 07.36, la fața locului ajungând în cca. două minute, pompierii Detașamentului Marghita, care au localizat și lichidat rapid incendiul, ce se manifesta la roțile din spate ale autobuzului (în care nu se afla nicio persoană), reușind să împiedice propagarea acestuia la întregul autovehicul. Evenimentul, generat, cel mai probabil, de funcționarea defectuoasă a instalației de frânare, s-a soldat cu arderea a două anvelope și a unor elemente componente din instalația pneumatică”, transmite ISU Bihor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.