Skip to main content

Panică după ce un apartament dintr-un bloc cu 10 etaje, a fost cuprins de flăcări! Zeci de persoane evacuate, iar proprietarul a ajuns la spital

S-a dat alarma în această seară, după ce un apartament a fost cuprins de flăcări, iar în interior se afla proprietarul.

Incendiu a izbucnit la un apartament situat la etajul 5 al unui bloc de locuințe cu 10 etaje din municipiul Arad, de pe strada Predeal.

Aproximativ 30 de persoane s-au autoevacuat în condiții de siguranță, fără a necesita îngrijiri medicale.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta într-o cameră a apartamentului, la nivelul unei saltele, pe o suprafață de aproximativ 15 metri pătrați, cu degajări mari de fum.

Pompierii au găsit în interiorul apartamentului și un bărbat de 72 de ani, care a suferit multiple arsuri. Este vorba despre proprietarul locuinței.

Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu două autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.
La locul evenimentului este alocată și o ambulanță SAJ. În urma recunoașterii efectuate de către pompieri, în interiorul încăperii a fost identificată o victimă, este vorba despre proprietarul apartamentului, un bărbat în vârstă de 72 de ani, conștient și cooperant, prezentând arsuri la nivelul feței și membrelor superioare. Victima a fost evacuată de pompieri și preluată de către echipajul medical SAJ, care a transportat-o la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare
”, transmite ISU Arad.

Concomitent cu acțiunea de stingere, pompierii arădeni au acționat pentru protecția persoanelor din apartamentele învecinate și ventilarea casei scării.

Incendiul a fost localizați și lichidat promt, în limitele găsite, iar în aceste momente se acționează pentru îndepărtarea efectelor negative și stabilirea cauzei probabile de izbucnire a incendiului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.