Pakistanezi și sirieni, prinși în apropiere de frontieră! Printre ei, o femeie gravidă în luna a opta

Două grupuri de migranți au fost prinse în această dimineață, în apropierea frontierei cu Serbia. 

Poliţiştii de frontieră au depistat 9 cetăţeni străini, 5 pakistanezi și 4 sirieni, care au intrat ilegal în România, pentru ca mai apoi să ajungă în vestul Europei. Printre cei opt cetățeni străini, se afla și o femeie însărcinată în luna a opta, care a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Primul grup a fost depistat în această dimineață, în jurul orei 06.30, când poliţiştii de frontieră din județul Caraș-Severin, au depistat, pe raza localităţii de frontieră Vărădia, patru cetăţeni străini care se deplasau dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul ţării.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni sirieni, 3 bărbaţi și o femeie, cu vârste cuprinse între 21 şi 57 de ani. În plus, femeia este însărcinată în luna a opta şi a acuzat o stare de rău, fiind transportată de urgență cu o ambulanță la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Persoanele în cauză au declarat că au trecut frontiera din Serbia în România cu intenţia de a ajunge în ţări din vestul Europei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, spun reprezentanții Poliției de Frontieră.

Tot azi, în jurul orei 10.00, poliţiştii de frontieră au descoperit un alt grup de migranți în apropierea localităţii de frontieră Jebel. În cadrul verificărilor, oamenii legii au stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Pakistan, patru adulţi şi un minor, cu vârste cuprinse între 16 şi 42 de ani, care nu aveau documente asupra lor.

migrantii

Persoanele în cauză au declarat că intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.