Ovidiu Tender, din nou în fața magistraților! Alături de cine a venit?

Omul de afaceri timișorean, Ovidiu Tender, a ajuns în această dimineață în fața judecătorilor de la Tribunalul Arad, încătușat.

Tender a contestat sentința de 12 ani și șapte luni de închisoare, în cazul Rafo-Carom.

Omul de afaceri a fost adus legat cu cătușe de mâna celebrului hacker Marcel Lazăr Lehel, zis Guccifer, care a cerut contopirea pedepselor acordate de judecătorii români și cei din America.

Ovidiu Tender a fost condamnat în anul 2015, la 12 ani și 7 luni de închisoare pentru înșelăciune, constituire și apartenență la grup de crimă organizată, spălare de bani în formă continuată.

El s-a declarat în repetate rânduri nevinovat și a anunțat mereu că va încerca să obțină anularea pedepsei.

UPDATE

Omul de afaceri Ovidiu Tender a obținut reducerea pedepsei. Magistrații de la Tribunalul Arad i-au anulat pedeapsa de 6 ani și 9 luni de închisoare, pentru instigare la abuz în serviciu.

După descontopirea pedepselor inițiale și recontopirea celor ramase, Tender a rămas cu o condamnare de 9 ani și 2 luni de inițială.

Sentința care l-a aruncat pe omul de afaceri după gratii prevedea 12 ani și 7 luni de închisoare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.