Oportunități de promovare a firmelor timișene în Grecia

Firmele timișene au oportunitatea de a participa, prin «Hosted Buyer Program» susținut de Guvernul Elen, la două evenimente de anvergură.

Este vorba despre două expoziții internaționale de specialitate care vor avea loc în cursul lunii februarie, la Atena.
Programul  «Hosted Buyers» este un serviciu pentru expozanți și vizitatori, bazat pe promovarea cooperării între întreprinderi, prin întâlniri de afaceri pre-aranjate cu expozanții.  Dacă companiile românești aplicante sunt selecționate de Biroul Comercial al Ambasadei Greciei în România, acestea beneficiază de facilități precum gratuitate pentru cazare (2 nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și transport cu avionul pentru un reprezentant al firmei participante.
În cadrul acestui Program, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Greciei la București- Biroul Economic și Comercial, organizează participarea firmelor timișene, în calitate de vizitator, la două manifestări expoziționale de anvergură care se desfășoară la Atena: Târgul Internațional „HORECA”, 10 – 13 februarie 2017, Metropolitan Expo și Târgul Internațional de materiale pentru construcții, „INFACOMA”, 2 – 5 martie 2017, Centrul Helexpo
Târgul internațional HO.RE.CA, aflat la cea de-a 12 a ediție, este cel mai important eveniment de acest gen dedicat industriei hoteliere și a serviciilor alimentare.
HORECA a reușit să aducă împreună majoritatea profesioniștilor din următoarele categorii: • Hoteluri • Hosteluri • Baruri & Cafenele • Bucătari • Pensiuni agro-turistice • Comercianți de produse alimentare • Lanțuri de catering • Restaurante • Cantine – Cafenele Snack • Divertisment – Locații pentru petrecerea timpului liber • Fast Food – Pizzerii • Brutărie – Patiserie • Produse de panificație, cofetărie & înghețată.
Mai multe informații despre expoziție și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: www.horecaexpo.gr
Târgul Internațional INFACOMA, aflat la cea de-a 34-a ediție, este cel mai important eveniment de profil din Balcani și sud-estul Europei.
Se vor expune: materiale de construcție, izolații, profiluri pentru uși și ferestre, obiecte sanitare, lucrări preconstrucție și tehnologie.
În aceeași perioadă, în paralel se desfășoară și Târgul Internațional „AQUATHERM”, de surse de energie regenerabilă, ventilare, bazine, aer condiționat, sisteme de încălzire.
Mai multe informații despre expoziții și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe paginile web: http://infacoma.helexpo.gr și http://aquatherm.helexpo.gr.
Relații suplimentare și înscrieri de participare la  tel.: 0372 185 244 sau 0372 185 285, e-mail: akormany@cciat.ro, Ana-Maria Kormany – consultant cameral.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Executare silită! Documentul prin care Primăria Timişoara este anunţată că urmează blocarea conturilor şi sechestrul asigurător

Administraţia Fritz blochează dezvoltarea oraşului, din cauză că nu şi-a respectat angajamentele de plată, conform înţelegerii agreate de Administraţia Fondului de Mediu.

Foto şi video: Cel mai instagramabil loc din Timişoara! Tunelul iubirii oferă, în aceste zile, un adevărat spectacol vizual şi olfactiv

În Timişoara, ştii că a venit cu adevărat primăvara, atunci când înfloresc prunii sălbatici din spatele Catedralei.

Transport uriaş de medicamente contrafăcute, oprit de poliţişti! Au fost descoperite mii de cutii cu pastile falsificate

A fost deschisă o anchetă de amploare pentru destructurarea unei reţele care punea în vânzare medicamente care le puteau face bolnavilor, mai mult rău decât bine.

Se reiau lucrările pe drumul spre autostradă, prin Giarmata! Licitaţia a fost câştigată de Strabag

Epopeea lărgirii la patru benzi a drumului care face legătura din Timişoara şi autostrada A1 pare să se apropie de sfârşit, odată cu finalizarea licitaţiei pentru sectorul de după Dumbrăviţa.

Infracțiuni pe bandă rulantă! Un tânăr, drogat și cu permisul suspendat, prins la volanul unei mașini neînmatriculate!

Trei infracțiuni, dintr-un foc! Un tânăr de 34 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost oprit în trafic de polițiști, pe Calea Lugojului din Timișoara.

Începe simularea Evaluării Naționale! În Timiș sunt așteptați să participe la testări peste 5.500 de elevi de clasa a VIII-a

Încep emoțiile pentru elevii de gimnaziu din anii terminali. Mâine are loc prima probă scrisă din cadrul simulării Evaluării Naționale.

Nesimțirea l-a costat scump pe un tânăr din Timiș! A fost amendat cu peste 10.000 de lei și a rămas și fără mașină

Un tânăr de 23 de ani a încasat două amenzi, în valoare de peste 10.000 de lei, iar mașina i-a fost confiscată.

FOTO Apariţie surpriză, pe Stadionul Dan Păltinişanu! O vulpe a fost surprinsă în timp ce se plimba nestingherită în tribune

Vizitator neașteptat, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu” din Timișoara! Arena închisă de autorități de mai bine de un an, are parte de vizitatori mai puțin obișnuiți. O vulpe a fost surprinsă în timp ce inspecta cu atenție tribunele stadionului.

Zeci de tone de îngrășământ de azot, confiscate de polițiștii timișeni! Au fost întocmite și trei dosare penale

Aproape 70 de tone de îngrășământ de azot, confiscate de polițiștii din Timiș, în urma unor verificări.

Vă pregătiți de curățenia de primăvară? Scăpați gratuit de deșeuri la unul dintre cele patru puncte de colectare ale Retim?

Municipalitatea face apel la timișoreni să folosească punctele de colectare a deșeurilor deschide în oraș.

Continuă acțiunea de plantare la centura verde a Timișoarei! Cei care vor să participe încă se mai pot înscrie

În acest sfârșit de săptămână Asociația Verde de Banat va continua acțiunea de plantare la centura verde a Timișoarei, în zona din spatele Pieței Mehala, înspre podul de la ieșirea din oraș către Săcălaz.

Atac în apropierea unui loc de joacă din Timișoara! Un copil a fost lovit și jefuit! Mama acestuia a alertat Poliția

Scene șocante în apropierea unui parc din Timișoara! Un copil a fost tâlhărit în miezul zilei.

Anunţ de ultimă oră, privind Centura de sud a Timişoarei! Când va fi gata şoseaua?

Începe un nou episod din epopeea Variantei de ocolire a Timişoarei, prin zona de sud. Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp, de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

FOTO Palatul Apelor din Timișoara își deschide porțile și își întâmpină vizitatorii cu o expoziție realizată de artiști locali

Administrația Bazinală de Apă Banat organizează pentru prima dată de când Palatul Apelor a fost restaurat un eveniment cultural, pentru a marca anul Timișoarei – Capitală Culturală Europeană și sărbătorirea Zilei Mondiale a Apei.

TNTm deschide Anotimpurile FEST-FDR cu spectacolul BROS de Romeo Castellucci!

În anul Capitalei Europene a Culturii, Teatrul Național din Timișoara deschide Anotimpurile FEST-FDR vineri, 31 martie.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.