Skip to main content

Oportunități de promovare a firmelor timișene în Grecia

Firmele timișene au oportunitatea de a participa, prin «Hosted Buyer Program» susținut de Guvernul Elen, la două evenimente de anvergură.

Este vorba despre două expoziții internaționale de specialitate care vor avea loc în cursul lunii februarie, la Atena.
Programul  «Hosted Buyers» este un serviciu pentru expozanți și vizitatori, bazat pe promovarea cooperării între întreprinderi, prin întâlniri de afaceri pre-aranjate cu expozanții.  Dacă companiile românești aplicante sunt selecționate de Biroul Comercial al Ambasadei Greciei în România, acestea beneficiază de facilități precum gratuitate pentru cazare (2 nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și transport cu avionul pentru un reprezentant al firmei participante.
În cadrul acestui Program, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Greciei la București- Biroul Economic și Comercial, organizează participarea firmelor timișene, în calitate de vizitator, la două manifestări expoziționale de anvergură care se desfășoară la Atena: Târgul Internațional „HORECA”, 10 – 13 februarie 2017, Metropolitan Expo și Târgul Internațional de materiale pentru construcții, „INFACOMA”, 2 – 5 martie 2017, Centrul Helexpo
Târgul internațional HO.RE.CA, aflat la cea de-a 12 a ediție, este cel mai important eveniment de acest gen dedicat industriei hoteliere și a serviciilor alimentare.
HORECA a reușit să aducă împreună majoritatea profesioniștilor din următoarele categorii: • Hoteluri • Hosteluri • Baruri & Cafenele • Bucătari • Pensiuni agro-turistice • Comercianți de produse alimentare • Lanțuri de catering • Restaurante • Cantine – Cafenele Snack • Divertisment – Locații pentru petrecerea timpului liber • Fast Food – Pizzerii • Brutărie – Patiserie • Produse de panificație, cofetărie & înghețată.
Mai multe informații despre expoziție și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: www.horecaexpo.gr
Târgul Internațional INFACOMA, aflat la cea de-a 34-a ediție, este cel mai important eveniment de profil din Balcani și sud-estul Europei.
Se vor expune: materiale de construcție, izolații, profiluri pentru uși și ferestre, obiecte sanitare, lucrări preconstrucție și tehnologie.
În aceeași perioadă, în paralel se desfășoară și Târgul Internațional „AQUATHERM”, de surse de energie regenerabilă, ventilare, bazine, aer condiționat, sisteme de încălzire.
Mai multe informații despre expoziții și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe paginile web: http://infacoma.helexpo.gr și http://aquatherm.helexpo.gr.
Relații suplimentare și înscrieri de participare la  tel.: 0372 185 244 sau 0372 185 285, e-mail: akormany@cciat.ro, Ana-Maria Kormany – consultant cameral.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

VIDEO Tractor în flăcări, pe câmp! Utilajul a fost distrus complet

Flăcări și fum intens în apropiere de centura municipiul Arad! Un tractor a luat foc, iar pompierii au fost solicitați să intervină de urgență.

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.