Skip to main content

Oportunități de dezvoltare pentru producătorii locali! Reprezentanții Asociației Piețelor Croate, în vizită la Timișoara

Vizita delegației Asociației Piețelor Croate, condusă de Niko Pervan, președinte, și Miljenko Ernoic, secretar, la Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara și Piețe24 a fost o ocazie importantă pentru comunitatea producătorilor timișoreni.

Discuțiile s-au concentrat pe susținerea producătorilor și a produselor locale, educarea populației în privința alimentației sănătoase și gestionarea deșeurilor pentru a reduce risipa alimentară.

În urma acestei vizite s-a încheiat un parteneriat cu Piețe24 și Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara, pentru a sprijini și promova micii producători locali, o inițiativă pentru dezvoltarea comunității dar și a economiei locale.

 Asociația Piețelor Croate a fost înființată în anul 2000 și reprezintă 37 de piețe din întreaga Croație, fiind membră a World Farmers Markets Coalition.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.