Operațiunea ”ghilotina” continuă pe Calea Martirilor! Mâine expiră termenul de mutare a cablurilor în subteran

Mâine este termenul limită de mutare a cablurilor în subteran, pe Calea Martirilor!

20 iunie este ultimul termen până la care cablurile de telecomunicaţii de pe Strada Martirilor, tronsonul dintre Strada Surorile Martir Caceu și Bulevardul Liviu Rebreanu, trebuie mutate în subteran.

CITEȘTE ȘI: Concerte, plimbări cu barca și ridicări cu balonul cu aer cald! Timișenii, invitați în weekend la ”Zilele Lacului Surduc”!

Reprezentanții Primăriei amenință că dacă transferul din aerian în subteran nu va fi efectuat până la termenul limită, după această dată, cablurile rămase pe stâlpi vor fi tăiate. 

Îi rugăm pe cetăţenii din zonă care au probleme cu transmisiile de voce/date, să se adreseze direct firmelor cu care au contracte în derulare, deoarece toţi operatorii au fost avertizaţi în mod repetat asupra obligativităţii trecerii cablurilor în subteran. Trebuie să mai spunem că există canalizaţii subterane şi că toate lucrările de investiţii la drumuri pe care le realizează primăria cuprind şi canalizaţie subterană pentru cabluri”, transmit reprezentanții Primăriei Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Timişoreanul Ben Oni Ardelean, criză de nervi în Parlament! I-a jignit pe jurnalişti şi i-a ameninţat cu retragerea acreditării

Operațiunea ”ghilotina” așa cum a numit-o primarul Nicolae Robu a început în luna martie, când însuși edilul a tăiat primele cabluri în zona centrală a orașului. Atunci însă, pe lângă locuitorii din centrul Timișoarei au rămas fără internet, telefonie și cablu tv, și mai multe instituții, printre care Inspectoratul Școlar Timiș și mai multe unități de învățământ.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Razie pe șoselele din județ! Peste 500 de sancțiuni

Polițiștii rutieri timișeni, pe șoselele din județ, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Un bloc evacuat în mijlocul nopții, după ce un apartament de la etajul 4 a luat foc!

Noaptea trecută, pompierii au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu ce a cuprins un apartament de la etajul patru al unui bloc.

O săptămână cu întreruperi zilnice de apă, în Recaș!

Aquatim anunță lucrări de spălare a rețelei de distribuție, în următoarea săptămână, la Recaș!

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.