Operațiunea CĂRUȚA, la Timișoara! Iar s-au dat amenzi

Polițiștii locali au ieșit iar la vânătoare de căruțași, pe drumurile din Timișoara! Și de data aceasta au aplicat amenzi, descoperind pe străzile orașului imagini nedemne de secolul XXI.

Cinci persoane care circulau pe străzile Timișoarei în căruțe au fost sancționate. Aceștia au fost descoperiți în zonele Matei Millo, Calea Urseni, Cezar Boliac și B-dul Industriilor, fiind sancționați cu amenzi între 300 și 1125 lei.

Poliția Locală are în atenție acest aspect al luării de măsuri legale în ceea ce îi privește pe proprietarii de vehicule cu tracțiune animală care locuiesc în special în localităţile din jurul Timişoarei și încalcă normele în vigoare circulând cu atelajele pe străzile muncipiului, unde vin, de cele mai multe ori, pentru a transporta deşeuri contra-cost sau pentru a căuta fier vechi prin gunoaie. Mai mult, posesorii de căruţe nu ţin cont de pericolul la care se expun şi nici de pericolul la care îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic, continuând aşadar să încalce prevederile legale care interzic circulaţia în oraş a acestor vehicule”, au transmis polițiștii locali.

De la începutul anului, polițiștii locali au aplicat peste 120 de sancțiuni căruțașilor descoperiți în trafic.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.