Operaţiune specială a polițiștilor locali din Timişoara! Au trebuit să le facă faţă copiilor de grădiniţă, în cadrul unui eveniment inedit

Polițiștii locali din Timișoara au răspuns prezent unei invitaţii venite din partea unor copii de grădiniţă din oraş pentru a participa la o acţiune educaţională inedită.

Aceștia au fost invitați astăzi, la Gradinița Giraffe din Timişoara, la o activitatea desfășurată sub denumirea ”Săptămâna meseriilor”, unde au prezentat micuților dotarea, echipamentul Poliției Locale și le-au povestit câte ceva despre ce înseamnă să fii polițist local.

Copiii au fost foarte încântați de acest lucru și și-au exprimat dorința de a-i mai primi în rândurile lor pe oamenii în uniformă.

Poliția Locală Timișoara se implică permanent în educația civică, rutieră și de prevenire a delincvenței juvenile și a bullyingului atât la copiii de vârste mici, cât și la cei de vârste mai mari, prezența în rândul micuților și tinerilor fiind foarte importantă în a conferi acestora siguranță în mediul în care trăiesc„, transmite Poliţia Locală Timişoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Ambulanță în misiune, implicată într-un accident rutier!

O ambulanță aflată în misiune, implicată într-un accident rutier! Asistenta a fost rănită și a ajuns la spital.

Magistrala Verde – Calea Șagului intră în proiectare! Cea mai aglomerată stradă din sudul orașului va fi complet transformată

S-a încheiat licitația pentru achiziționarea serviciilor de proiectare a magistralei verzi – Calea Șagului.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.