Skip to main content

Oamenii străzii, salvați din frig de autoritățile timișorene

Gerul năprasnic din ultimele zile i-a găsit pe oamenii fără adăpost în stradă.

CITEȘTE ȘI: Misiune de salvare la -16 grade! Pompierii s-au chinuit să scoată din apele îngheţate un… căţel!

Astfel, în urma deciziei luate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, autoritățile timișorene au organizat mai multe misiuni de patrulare pentru a veni în ajutorul oamenilor străzii.

După deviza “Nimeni nu trebuie lăsat în frig!”, pompierii, polițiștii și jandarmii au patrulat și seara trecută pe străzile din Timișoara și i-au salvat pe cei care înghețau de frig.

CITEȘTE ȘI: Scandal de proporții la secția de poliție! Un preot l-a luat la bătaie pe un polițist

“ISU Timiș a efectuat 7 misiuni de patrulare în urma cărora au fost identificate și transportate 2 persoane fără adăpost la adăposturile special amenajate, iar Serviciul de Ambulanță Județean a efectuat 6 patrule și au identificat 3 persoane fără adăpost care au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe. De asemenea, pe parcursul acestei nopți, au efectuat misiuni de patrulare și IPJ Timiș – 11 misiuni de patrulare, IJJ Timiș – 5 misiuni de patrulare, ITPF Timiș – 2 misiuni de patrulare, Poliția locală – 8 misiuni de patrulare și Poliția Transporturilor Feroviare – 4 misiuni de patrulare, trasmite ISU Timiș.

Astfel, doar noaptea trecută două persoane au fost transportate la adăposturile special amenajate și alte trei au fost duse la spital.

foto arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.