Skip to main content

Oameni încarceraţi, după un accident cumplit! Traficul este blocat în zonă

Mobilizare de urgenţă a echipelor de intervenţie, după un apel la 112 care anunţa un accident grav, în urmă căruia două persoane au rămas încarcerate.

Accidentul, în care se pare că este implicată o singură maşină, s-a produs pe şoseaua de centură a oraşului Ineu, judeţul Arad.

CITEŞTE ŞI: Centura de vest a Timişoarei, la mâna constructorilor! Grideanu speră ca la licitaţia pentru execuţia lucrărilor să vină doar firme serioase

Salvatorii au găsit două victime: un bărbat şi o femeie, aceasta din urmă fiind în stop cardio-respirator.

După ce cele două persoane au fost scoase din autoturism, de către echipajul de decarcerare, medicii au început manevrele de resuscitare, în cazul femeii.

„În urma accidentului au rezultat două victime, un bărbat în vârstă de 66 de ani și o femeie în vârstă de 64 de ani, aflate încarcerate în autoturism. Pompierii au acționat pentru extragerea acestora din autoturism, ulterior fiind preluate de către echipajele medicale. În aceste momente, victimelor li se acordă îngrijiri medicale. Starea bărbatului este stabilă, fiind conștient și cooperant, însă cea de-a doua victimă este în stare de inconștiență, în stop cardio-respirator. Echipajul medical SAJ a început efectuarea manevrelor de resuscitare”, transmite ISU Arad.

UPDATE:

Femeia de 64 de ani a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost transportată de urgenţă la spital, pentru îngrijiri de specialitate şi investigaţii medicale mai amănunţite.

Şi bărbatul, care la sosirea echipelor de intervenţie era conştient, a fost preluat de o ambulanţă şi dus la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.