Skip to main content

Poliţia, în alertă! O nouă ameninţare cu bombă la un liceu din Timişoara!

S-a dat alarma în această dimineaţă, în urma unui apel la 112, prin care era anunţată o bombă la Liceul IC Brătianu din Timişoara.

Sute de elevi şi profesori au fost evacuaţie, iar la faţa locului au intervenit echipele de pirotehnişti, poliţiştii, jandarmii şi pompierii, precum şi lucrătorii SRI.

Forţele de intervenţie verifică fiecare sală de curs, laboratoarele, holurile, toaletele şi curtea liceului pentru a vedea dacă ameninţarea se confirmă sau nu.

Între timp poliţiştii încearcă să dea de urma apelantului.

Aceasta este cea de-a patra ameninţare cu bomba la Timişoara, în acest an.

În lunile ianuarie si mai, un băiat de 15 ani a mai anuntat existenţa unor bombe, la şcoala in care învaţă, şi anume la Liceul Gherhardinu, si o alta centrul comercial Bega din Timisoara. La începutul lunii septembrie tot acesta, a mai apelat 112 pentru a anunţa o bombă la Episcopia Romano-Catolică din Timişoara, de pe strada Augustin Pacha. Toate alarmele s-au dovedit a fi false.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.