Poliţia, în alertă! O nouă ameninţare cu bombă la un liceu din Timişoara!

S-a dat alarma în această dimineaţă, în urma unui apel la 112, prin care era anunţată o bombă la Liceul IC Brătianu din Timişoara.

Sute de elevi şi profesori au fost evacuaţie, iar la faţa locului au intervenit echipele de pirotehnişti, poliţiştii, jandarmii şi pompierii, precum şi lucrătorii SRI.

Forţele de intervenţie verifică fiecare sală de curs, laboratoarele, holurile, toaletele şi curtea liceului pentru a vedea dacă ameninţarea se confirmă sau nu.

Între timp poliţiştii încearcă să dea de urma apelantului.

Aceasta este cea de-a patra ameninţare cu bomba la Timişoara, în acest an.

În lunile ianuarie si mai, un băiat de 15 ani a mai anuntat existenţa unor bombe, la şcoala in care învaţă, şi anume la Liceul Gherhardinu, si o alta centrul comercial Bega din Timisoara. La începutul lunii septembrie tot acesta, a mai apelat 112 pentru a anunţa o bombă la Episcopia Romano-Catolică din Timişoara, de pe strada Augustin Pacha. Toate alarmele s-au dovedit a fi false.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Mesaje false trimise în numele E.ON Energie! Nu accesaţi link-urile primite in mesaje!

E.ON Energie România atrage atenția asupra unor mesaje false transmise în numele companiei.

Şapte povestaşi care au periat vestul şi Poveştile Timişoarei, două evenimente inedite la Muzeul Satului Bănăţean

Timişorenii şi nu numai sunt aşteptaţi vineri, 7 octombrie la Muzeul Satului Bănățean, începând cu ora 17.00, la două evenimente artistice, care au loc simultan, pe pontonul Hambarului de la Muzeul Viu.

Migranţi, prinşi de poliţiştii locali din Timişoara, în timp ce alergau pe stradă! Au trecut ilegal frontiera, din Serbia

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Calea Șagului au depistat trei migranţi indieni, care au ajuns în ţara noastră, prin Serbia.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.