Skip to main content

O fată de 14 ani, dispărută fără urmă! Familia e disperată și cere ajutor tuturor

O fată de 14 ani ani a dispărut fără urmă, de seara trecută! Mama copilei a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu aceasta.

În această dimineață, în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hațeg, au fost sesizați de către o femeie, din localitatea General Berthelot, cu privire la faptul că, fiica sa Jurca Carina Emilia, a plecat seara trecută, în jurul orei 22:40, de la domiciliu într-o direcție necunoscută și nu s-a mai întors până în prezent.

Fata are următoarele semnalmentele: înălțime de aproximativ 1,65 m, greutate de circa 49 kg, păr șaten creț, față ovală, ochi căprui, constituție atletică, nu prezintă semne particulare și tatuaje, iar la momentul plecării acesta purta o geacă imitație piele de culoare neagră, o pereche de blugi de culoare albastră, bluză de culoare maro și încălțăminte sport de culoare albastru și roz.

Persoanele care pot furniza orice informație în legătură cu dispariția minorei, sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul de telefon 112.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.