Skip to main content

Nu ai încă planuri pentru noaptea de Revelion? Ce-ai spune să o începi la Teatrul Naţional Timişoara?

Finalul anului 2023 înseamnă pentru timişoreni şi încheierea programului cultural TM2023, care la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” va fi marcat aşa cum se cuvine.

Dacă la mijlocul lunii februarie, TNTm deschidea Anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023 cu Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese, finalul va fi cu acelaşi spectacol.

“Închidem, simbolic, anul 2023, cu acest spectacol și cu acest mesaj, invitând publicul să înceapă petrecerea din ultima zi a acestui an definitoriu la Teatrul Național, duminică, 31 decembrie 2023, de la ora 19, la Sala 2 a Teatrului Național, unde va avea loc o reprezentație extraordinară cu Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese de Radu Iacoban care semnează și regia artistică a spectacolului”, anunţă reprezentanţii Teatrului Naţional Timişoara.

Reprezentația din 31 decembrie este felul în care Teatrul Național din Timișoara, prin vocile actorilor săi, Claudia Ieremia, Romeo Ioan, Ion Rizea, Andrei Chifu, Flavia Giurgiu, Alina Ilea și Matei Chioariu le urează spectatorilor să iubească, să viseze, să împărtășească și să primească, să fie alături și să aibă încredere.

Biletele s-au pus în vânzare pe www.tntm.ro și la Agenția de bilete „Mărășești”, str. Mărășești nr. 2, deschis între orele 11 – 19, tel. 0256 201 117.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.