Noul consul onorific al Italiei la Timişoara, în vizită de lucru la prefect!

Întâlnire de nivel înalt, astăzi la Prefectura judeţului Timiş! Consulul onorific al Italiei s-a întâlnit în această dimineaţă cu prefectul de Timiş.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu, Mircea Băcală s-a întâlnit în această dimineaţă cu Excelența Sa Niccolo Maso, noul consul onorific al Italiei la Timișoara şi au discutat despre cooperarea pe viitor.

În cadrul întâlnirii, au fost subliniate bunele relații dintre Instituția Prefectului și Consulatul Onorific al Italiei la Timișoara, acestea urmând să fie întărite în viitor.

În acest context, prefectul Mircea Băcală a afirmat că Instituția Prefectului va putea ajuta, în limita competențelor legale, investitorii italieni care ar putea avea dificultăți din cauza birocrației, iar Excelența Sa a subliniat faptul că există intenția de a se organiza, de către Consulatul Onoritic al Italiei, o serie de acțiuni culturale pentru promovarea Timișoarei, în contextul în care Timișoara a fost desemnată Capitală Culturală Europeană în anul 2021. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

Controverse uriaşe, în jurul Târgului de Crăciun de la Timişoara! „Kitsch-ul a pus stăpânire pe Cetate! Ruşinos!”

Astăzi se deschide Târgul de Crăciun de la Timişoara, însă imaginile din timpul pregătirilor au făcut ocolul internetului şi au stârnit o mulţime de nemulţumiri.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.