Skip to main content

Nouă note de 10, la Definitivat, în Timiș! Rata de promovare în județ este de 76,43%

S-au afișat rezultatele la examenul de Definitivat! În Timiș, rata de promovare este de 76,43%, puțin sub media națională care este de 76,97%.

În Timiș, la examenul de Definitivat s-au înscris 355 de candidați, dintre aceștia 332 au fost admiși la proba scrisă și doar 315 s-au și prezentat la testare. 17 dintre ei s-au retras din examen, iar unul a fost eliminat.

În total, 297 de lucrări au fost corectate, iar 227 dintre candidați au promovat examenul, adică au luat note mai mari de 8. Restul de 70 au avut note cuprinse între 5.00 și 7.99.

Au fost înregistrate însă și nouă note de 10. Câte două au fost obținute de candidații care au susținut examenul la limba engleză și religie ortodoxă, și câte o notă de la 10 de candidații de la disciplinele: arte vizuale, istorie, limba germană, religie penticostală și limba română și literatură pentru copii și metodica activităților instructiv-educative în grădinița de copii.

Candidații nemulțumiți de note pot depune contestații la centrul de examen organizat la Colegiul Național „C.D.Loga” Timișoara, după următorul program în data de 25 iulie, după afișarea rezultatelor până la ora 20.00 și în data de 26 iulie, în intervalul orar 8.00 – 12.00.

Afișarea rezultatelor finale se va realiza în data de 1 august.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.