Skip to main content

Noi perspective de extindere a afacerilor timișene în SUA! Misiunea economică în Statele Unite, încheiată cu succes!

Misiunea economică timișeană organizată de CCIA Timiș în Statele Unite ale Americii a deschis noi oportunităti de colaborare româno-americană pe plan economic.

La data de 8 mai, delegația de afaceri a CCIAT a fost primită de Consulul General Onorific al României la San Francisco, doamna Dana Beldiman.

Reprezentanții firmelor timișene prezente la întâlnire au avut ocazia de a prezenta domeniul de activitate și interesul specific pentru piața americană: Proiectare şi executare de lucrări de instalaţii electrice, Furnizare de  soluții complete scan și print industrial, Consultanţă în domeniul contabil și fiscal, Învățământ profesional, Activități de fitness profesional, Distribuție de echipamente sportive, Comerț, Servicii de alimentație publică, Activități de tipografie, Furnizare de tehnici și metode de comunicare, Servicii jurnalistice.

Diplomatul român a făcut o prezentare detaliată a mediului economic din zona San Francisco, cu accent pe preocupările actuale din domeniul inteligenței artificiale. În partea

sudică a San Francisco se află Silicon Valley, cea mai mare concentrație de producători și dezvoltatori de cipuri din lume, metaforă a afacerilor în înalta tehnologie.

Discuțiile au reliefat sprijinul pe care Consulatul General al României la San Franciso îl va oferi compniilor românești pentru promovarea afacerilor acestora în California, cu precădere în rândul grupurilor tehnologice. De asemenea,  oamenii de afaceri timișeni vor primi răspuns la solicitările făcute în măsura în care se vor găsi firme americane interesate de o colaborare cu România.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.