Skip to main content

Nicolae Robu, marele absent de la întâlnirea liberalilor, alături de Ciolacu, Grindeanu şi Simonis, pe șantierul Centurii de Sud!

Nicolae Robu, candidatul PNL la Primăria Timișoara a fost marele absent la întâlnirea de astăzi a liberarilor care s-au adunat în număr mare pentru a-l susține pe Alin Nica pentru un nou mandat la Consiliul Județean Timiș.

A apărut public, câteva ore mai târziu, pe șantierul Centurii de Sud, alături de liderul PNL, Nicolae Ciucă și de cel al PSD, Marcel Ciolacu.

Oficialii de la București au venit la Timișoara împreună cu Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, pentru a vedea stadiul lucrărilor de investiții.

Întrebat dacă a discutat astăzi cu Alin Nica, președintele PNL, Nicolae Ciucă a spus că nu, iar că o decizie privind desemnarea candidatului la Consiliul Județean Timiș va fi luată luni, iar când a fost întrebat de prezența lui Nicolae Robu, acesta a răspuns: ”Domnul Robu este aici pentru că împreună am decis ca dumnealui, încă de la sfârșitul verii trecute, începutul toamnei, când ne-am văzut la sediul PNL, să își asume candidatura la Primăria municipiului Timișoara, atare dansul este aici și ma bucur să îl revăd”.

Nicolae Robu a explicat care este motivul pentru care nu a participat astăzi la întâlnirea de susținere a președintelui PNL Timiș, Alin Nica. El spun că a devenit o persoană neconflicuală și că nu vrea să se implice în alte lupte, înafară de cea cu USR.

Atunci când la sfârșitul verii, la începutul toamnei am agreat să candidez din partea PNL am pus o condiție și anume aceea de a nu fi implicat niciodată în nicio dispută, niciun conflict, nicio luptă internă nici locală, nici națională și nici măcar în luptele cu alte partide înafară de USR. Și eu sunt un om consecvent. I-am explicat și domnului președinte Alin Nica, pentru că am convenit și cu conducerea locală asupra acestui aspect și sper că a înțeles”, a spus Nicolae Robu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.