Nica, un frustrat care a devenit groparul PNL Timiş! Reacţia dură a unui membru exclus din filială

După ce Comisia de Arbitraj a PNL Timiş a decis excluderea definitivă din partid a lui Raul Ambruş, acesta reacţionează dur la adresa conducerii organizaţiei.

Spune despre această echipă că este muribundă şi şi-a tras singură în cap, un glonţ, iar pe Alin Nica  îl numeşte groprarul filialei care priveşte delirând, la destructurarea partidului.

În privinţa Curtii de Arbitraj a PNL, Ambruş spune că esta captivă unor grupuri de interese obscure din partid.

CITEŞTE ŞI: Parcarea dintre blocuri din zona Clăbucet este gata! Au fost amenajate 100 de locuri după demolarea garajelor

“Îmi arată că am luat decizia corectă după alegerile furate din PNL Timișoara de anul trecut, când am fondat Platforma Liberală, care reunește peste 1.000 de membri PNL sau simpli simpatizanți liberali din Timișoara. Înainte de a discuta excluderea sau neexcluderea mea din partid, Curtea de Arbitraj a PNL ar fi trebuit să ofere liberalilor din Timiș un răspuns la contestațiile depuse atât după alegerile din organizația Timișoara, cât și de la nivel județean. Nu a făcut acest lucru, așa că astăzi nu știm dacă conducerea actuală a PNL Timiș este legală sau nu”, spune Raul Ambruş.

El precizează că decizia Curţii de Arbitraj nu schimbă nimic, pentru el aşteaptă verdictul instanţei de judecată şi că nu va demsiona din Consiliul Local Timişoara.

Iar cele mai dure critici le are la adresa preşedintelui organizaţiei judeţene, Alin Nica.

“Un frustrat ajuns într-un oraș prea mare pentru personalitatea sa prea mică, care a pierdut toate negocierile politice cu PSD și USR, poate preda lecții doar sinecuriștilor alaturi de care conduce într-un mod dezastruos filiala și de care a mai ramas încojurat. Rămân în Consiliul Local din respect peste sutele de liberali care mi-au dat încrederea lor și pentru munca depusă ani de zile în cadrul PNL, atât la nivelul organizației de tineret, cât și în organizația PNL Timișoara, care a dus în 2020 la câștigarea Consiliului Județean pentru neonorabilul domn Alin Nica care la momentul respectiv nu știa nici numele membrilor Biroului Politic PNL Timișoara. Reamintesc că nu eu sunt cel care a negociat cu USR impunerea în Primăria Timișoara a unui viceprimar fără atribuții, nu eu am votat în Consiliul Județean un vicepreședinte USR și nu eu sunt cel care se vrea în conducerea orașului, dar nu susține niciun proiect de reformă administrativă.

Remarc doar că, așa cum a făcut în mod repetat, Alin Nica salută excluderea unui alt membru PNL în timp ce dezastru produs la nivelul filialei este vizibil din simplul fapt că are nevoie de liste de semnături pentru a rămâne în funcție, deoarece a rămas fără legitimitate, fiind probabil animat de ideea de a face noi excluderi și a muta sediul PNL Timiș la Dudeștii Noi sau la Sânnicolau Mare, pentru ca PNL Timiș să ajungă un partid care să încapă în propriul buzunar”, a mai spus Ambruş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Video: Momentul în care un pieton a fost spulberat de o maşină, filmat de camerele de supraveghere

Un accident cumplit s-a petrecut în această seară, în comuna Şag, lângă Timişoara, unde o maşină a lovit în plin, un pieton.

Dănuţ Stoica, la Sursa de Vest fără Filtru

Dănuţ Stoica, primarul comunei Găvojdia, este acum în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – joi, 8 decembrie 2022.

Prostie sau interese meschine? Piaţa de Roţi din zona Traian, organizată “după ureche”. Şefii de la SC Pieţe au dat bir cu fugiţii

Deschiderea Pieţei pe Roţi din zona Traian, care va avea loc mâine, este învăluită în mister, chiar şi pe ultima sută de metri.

Încep să sune sirenele, la Timișoara! Primăria anunță că face teste

Primăria Timișoara anunță testarea sirenelor electronice în cadrul unor exerciții de verificare, prin emiterea de semnale scurte și mesaje vocale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.