Nica şi Proteasa, acuzaţi că folosesc bani publici, pentru atacuri politice. USR ameninţă că trimite Curtea de Conturi, la CJT

La Timişoara, scandalurile dintre PNL şi USR se ţin lanţ, de această data, mărul discordiei îl reprezintă parcarea pe care vrea să o construiască administraţia judeţeană, în zona centrală.

Este vorba despre o investiţie prin care se vor crea 436 de locuri de parcare, vizavi de Hotel Timişoara.
Pentru asta însă, este nevoie de suprafaţa de 4.845 mp pe care CJT îi are în proprietate şi de încă 583 mp, care sunt în proprietatea Primăriei.

CITEŞTE ŞI: 7 ani de chin pentru o femeie care nu şi-a mai văzut fratele! Ştii ceva despre el?

Însă, negocierile pentru transferul terenului de la municipalitate, la CJT, au ajuns în impas, iar vicepreşedintele liberal al administraţiei judeţene în acuză pe Fritz că blochează proiectul.

“Dominic respinge idea unei parcări de peste 400 de locuri, la un minut d emers pe jos de Piaţa Victoriei, şi evită să îşi asume public această poziţie. Încă primarul Timişoarei a pus presiune, prin partid, pe consilierii judeţeni USR, să îl scape de ceea ce ştie că va stârni furia timişorenilor odată ieşit la iveală”, a declarat Alexandru Proteasa, pentru ziarul Consiliului Judeţean Timiş.

Situaţia îi revolt pe cei de la USR, care îi acuză pe Proteasa şi pe Nica de faptul că folosesc bani publici, pentru atacuri politice.

“Monitorul Consiliului Județean Timiș, scos pe banii tuturor timișenilor, folosit pe post de „ghioagă” politică de Nica și Proteasa. Disperați că nu le mai iasă (sic!) combinațiile financiare pe banii timișenilor, Alin Nica și Alexandru Proteasa folosesc Monitorul CJT pentru atacuri politice infame și lipsite de onestitate(…) Supărat pe refuzul întemeiat al primarului Timișoarei de a ,,cădea la pace”, cu diriguitorii CJT, într-o afacere nebuloasă, în cel mai bun caz, Proteasa lansează acuzații aiuritoare și nefondate la adresa lui Dominic Fritz. Și toată campania are loc în paginile unei publicații editate și din banii timișorenilor, la costuri exorbitante”, transmite USR Timiş.

Colegii de la partid ai lui Fritz anunţă că vor sesiza Curtea de Conturi cu privire la acest aspect.

Ei vor ca inspectorii să verifice legalitatea atacurlor politice prin intermediul unui ziar plătit din bani publici.

CITEŞTE ŞI: Salvare contracronometru! Pompierii au eliberat un mânz căzut într-un canal de irigații

De asemenea, ei spun că “În loc să se ocupe de marile proiecte ale județului, lăsate toate în paragină, ca de pildă Stadionul Dan Păltinișanu, Castelul Huniade, Bastionul Theresia și multe altele, Alin Nica și locotenenții săi se folosesc de banii publici pentru răfuieli politice rușinoase”.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

colterm

Fritz se laudă cu un poiect grandios, pentru care nu are bani şi nici nu a cerut deocamdată

Primarul Timişoarei anunţă, cu surle şi trâmbiţe, Hotărârea pe care consilieri locali au aprobat-o astăzi, pentru cumpărarea unei instalaţii care va eficientiza sistemul centralizat de încălzire.

Accident în apropiere de Timișoara! O șoferiță a intrat cu mașina într-un cap de pod și s-a răsturnat!

Accident grav în această după amiază, pe DN6, pe raza localității Izvin. O șoferiță a pierdut, într-o curbă, controlul volanului, a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat.

Anunţ de ultimă oră! Putin rupe 18% din Ucraina

Live text: În aceste momente, preşedintele Federaţiei Ruse face anunţul privind anexarea celor 4 regiuni ucrainene: Herson, Zaporojie, Doneţk şi Luhansk.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.