Skip to main content

Nica şi Proteasa, acuzaţi că folosesc bani publici, pentru atacuri politice. USR ameninţă că trimite Curtea de Conturi, la CJT

La Timişoara, scandalurile dintre PNL şi USR se ţin lanţ, de această data, mărul discordiei îl reprezintă parcarea pe care vrea să o construiască administraţia judeţeană, în zona centrală.

Este vorba despre o investiţie prin care se vor crea 436 de locuri de parcare, vizavi de Hotel Timişoara.
Pentru asta însă, este nevoie de suprafaţa de 4.845 mp pe care CJT îi are în proprietate şi de încă 583 mp, care sunt în proprietatea Primăriei.

CITEŞTE ŞI: 7 ani de chin pentru o femeie care nu şi-a mai văzut fratele! Ştii ceva despre el?

Însă, negocierile pentru transferul terenului de la municipalitate, la CJT, au ajuns în impas, iar vicepreşedintele liberal al administraţiei judeţene în acuză pe Fritz că blochează proiectul.

“Dominic respinge idea unei parcări de peste 400 de locuri, la un minut d emers pe jos de Piaţa Victoriei, şi evită să îşi asume public această poziţie. Încă primarul Timişoarei a pus presiune, prin partid, pe consilierii judeţeni USR, să îl scape de ceea ce ştie că va stârni furia timişorenilor odată ieşit la iveală”, a declarat Alexandru Proteasa, pentru ziarul Consiliului Judeţean Timiş.

Situaţia îi revolt pe cei de la USR, care îi acuză pe Proteasa şi pe Nica de faptul că folosesc bani publici, pentru atacuri politice.

“Monitorul Consiliului Județean Timiș, scos pe banii tuturor timișenilor, folosit pe post de „ghioagă” politică de Nica și Proteasa. Disperați că nu le mai iasă (sic!) combinațiile financiare pe banii timișenilor, Alin Nica și Alexandru Proteasa folosesc Monitorul CJT pentru atacuri politice infame și lipsite de onestitate(…) Supărat pe refuzul întemeiat al primarului Timișoarei de a ,,cădea la pace”, cu diriguitorii CJT, într-o afacere nebuloasă, în cel mai bun caz, Proteasa lansează acuzații aiuritoare și nefondate la adresa lui Dominic Fritz. Și toată campania are loc în paginile unei publicații editate și din banii timișorenilor, la costuri exorbitante”, transmite USR Timiş.

Colegii de la partid ai lui Fritz anunţă că vor sesiza Curtea de Conturi cu privire la acest aspect.

Ei vor ca inspectorii să verifice legalitatea atacurlor politice prin intermediul unui ziar plătit din bani publici.

CITEŞTE ŞI: Salvare contracronometru! Pompierii au eliberat un mânz căzut într-un canal de irigații

De asemenea, ei spun că “În loc să se ocupe de marile proiecte ale județului, lăsate toate în paragină, ca de pildă Stadionul Dan Păltinișanu, Castelul Huniade, Bastionul Theresia și multe altele, Alin Nica și locotenenții săi se folosesc de banii publici pentru răfuieli politice rușinoase”.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.