Skip to main content

Murături sau locuri în care să îţi laşi maşina? Ruben Laţcău anunţă că parcarea de pe strada Silistra, unde au fost demolate garajele, este aproape gata

La o lună de când Primăria Timişoara anunţa startul şantierului pentru amenajarea a 32 de locuri de parcare pe strada Silistra, lucrările sunt aproape gata.

Este vorba despre terenul care până în această primăvară a fost ocupat cu 16 garaje ridicate ilegal pe care oamenii din zonă le foloseau pe post de depozit sau chiar cămară.

“În cinci cartiere, pe locul fostelor garaje, amenajăm parcări. În spatele meu, suntem în Lipovei, vedeţi o zonă unde garajele au fost demolate, iar locurile de parcare au fost amenajate. Încă nu este în întregime finalizată însă, în următoarele săptămâni, şi alte parcări din cartierul Lipovei vor fi amenajate şi vor putea, în loc de garaje în care stau murături, să avem locuri de parcare în care vor sta maşini”, anunţă viceprimarul Timişoarei, Ruben Laţcău.

Pe lângă amenajarea celor 32 de locuri de parcare, proiectul Primăriei include spații verzi, alei pietonale și o platformă închisă pentru pubele, pentru ca rezidenții din cvartal să beneficieze de spații pentru colectarea selectivă a deșeurilor. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.