Skip to main content

Muncitor prăbușit în gol de la o înălţime de 7 metri! Accident teribil, la un mall din Timişoara

S-a dat alarma în această dimineață , când salvatori au fost chemaţi să intervină la un accident cumplit, petrecut în incinta unui mall din Timişoara.

Ajunse la faţa locului, echipajele de prim ajutor au găsit un bărbat de 37 de ani, într-o baltă de sânge, după ce s-a prăbuşti în gol, de la o înîlţime de 7 metri.

Din primele informaţii, se pare că este vorba despre un muncitor care efectua lucrări de construcţii în incinta centrului comercial.

Ar fi ajuns la devreme la lucru şi a ieşit la o ţigară, în timp ce vorbea la telefon, iar la un moment dat s-a dezechilibrat pe o scară şi a căzut în gol.

A fost preluat de o ambulanţă şi transportat în stare gravă la spital, iar poliţiştii cercetează cazul pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat totul.

Pe lângă dosarul penal deschis pentru vătămare corporală din culpă, deschis de poliţişti, inspectorii de muncă au început şi ei o anchetă, pentru a stabili dacă au fost respectate toate normele de protecţie şi securitate în muncă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.