Skip to main content

Momente de groază pentru o femeie din vestul țării! A fost bătută chiar în propria casă

S-a dat alarma în vestul țării, după un apel de urgență, în care o femeie cerea disperată ajutorul polițiștilor.

Seara trecută, femeia din localitatea arădeană Vinga, a fost atacată de două vecine, chiar în propria casă. În momentul în care a reușit să scape din mâinile agresoarelor, victima a sunat la 112.

Femeia a fost transportată de urgență la spital, pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale.

„Polițiștii Biroului de poliție comunală Vinga au fost sesizați, la data de 18 aprilie a.c., despre faptul că, în aceeași seară, în jurul orei 20:00, o femeie ar fi fost agresată în locuința proprie, din localitate. Din cercetări, s-a stabilit că două femei din Vinga, de 32 și 30 de ani, pe fondul unor neînțelegeri, ar fi pătruns fără drept în locuința victimei, și ar fi bătut-o”, transmite IPJ Arad.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru violare de domiciliu și lovire, cele două femei fiind reținute pentru 24 de ore.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.