Skip to main content

Mobilizare de forțe, seara trecută, pentru salvarea unei persoane rătăcite în Periam Port!

S-a dat alarma seara trecută, după ce la 112 a afost anunțat faptul că o persoană s-a rătăcit, după lăsarea întunericului, în zona Periam Port din județul Timiș.

Au fost mobilizați în zonă, pompieri, polițiști, jandarmi și polițiști de frontieră, care au utilizat mijloace cu termoviziune. În sprijin au acționat pompierii voluntari ai comunei Periam.

În cursul serii trecute, la ora 18:51 am fost solicitați prin apel 112 să intervenim pentru căutarea-salvarea unei persoane rătăcite în Periam Port. De urgența au fost alertate toate subunitățile de intervenție ale ISU Timiș, iar la fața locului s-a intervenit în această misiune complexă cu patru autospeciale de serviciu, trei autospeciale de primă intervenție si comandă, un autocamion pentru intervenția în zone greu accesibile, două șenilate și un ATV, două baloane de iluminat și două generatoare de curent electric și camere cu termoviziune, precum si un echipaj SMURD”, transmite ISU Banat.

La fața locului au fost organizate două puncte de căutare, de la Periam Port spre Igriș și de la Igris spre Periam Port, pe o distanță de aproximativ 20 km, în Lunca Mureșului, pe un teren împădurit.

Persoana în vârstă de aproximativ 37 de ani a fost găsită de pompieri după aproximativ două ore de căutări, într-un șanț. Aceasta a fost predată ambulanței și transportată la spital.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.