Skip to main content

VIDEO Mizerie de nedescris, alimente expirate şi excremente de şoareci, la Cantina Liceului Casa Verde din Timișoara!

Inspectorii OPC au găsit dezastru la Cantina Liceului Tehnologic de Silvicultura și Agricultura Casa Verde Timișoara!

Aceştia au verificat cantina, în urma unei reclamaţii. Au găsit însă, mizerie, alimente şi produse alimentare expirate, dar şi excremente de şoareci în blocul alimentar şi pe veselă. Frigiderele erau neigienizate, iar mai multe produse au fost găsite fără ambalajele originale şi fără elemente de identificare.

În plus, inspectorii OPC au mai constatat că nu se monitorizează temperatura la spațiile frig, iar tavanul și pereții prezentau exfolieri de zugrăveală ca urmare a infiltrațiilor.

Cuptoarele și vesela erau neigienizate corespunzător şi prezentau un strat de grăsime arsa. În plus, în meniu nu erau menționate produsele cu potențial alergen.

Inspectorii OPC au aplicat o amendă contravenţională de 15.000 lei, dar şi un avertisment.

Totodată, au fost dispuse următoarele măsuri complementare: oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor constatate, dar şi oprirea definitivă de la comercializare al produselor neconforme.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.