Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan, de trei ani în slujba credincioșilor din Banat!

| Alex Horvath | | Lasă un comentariu

Într-o atmosferă de sărbătoare la sediul Mitropoliei Banatului, s-au sărbătorit trei ani de când Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit, Ioan Selejan, stă la cârma Bisericii bănățene.

CITEȘTE ȘI: PNL-ul lui Nicolae Robu, aruncă în haos total o localitate din județul Timiș

Membrii ai Bisericii Ortodoxe Române, credincioși, dar și colaboratori au venit să îl felicite pe Părinte pentru activitățile și implicarea din toți acești ani.

,,Cu voia lui Dumnezeu, astăzi se împlinesc trei ani de când Înaltpreasfinția Voastră slujiți cu multă dragoste și devotament la Altarul Bisericii bănățene. Astfel, vedem cu toții, atât cei care lucrăm în Centrul eparhial, cât și ceilalți, că nu există zi, în care să nu fiți prezent pe șantierele locașurilor de cult aflate în construcție, pentru a dinamiza aceste lucrări și a le finaliza la timp. În același timp accordați încredere preoților care simt un sprijin permanent de la Chiriarhul lor”, a spus pr.Zaharia Pereș, în cuvântul de felicitare adresat Mitropolitului Banatului.

De când, Înaltpreasfințitul, Ioan Selejan se află în fruntea Mitropoliei, slujitorii bisericii și credinciosii au văzut în acesta un exemplu.

Nu puține au fost momentele, când părintele s-a implicat în ajutorarea famililor aflate în suferință și încercate greu de viață. 

CITEȘTE ȘI: [Video] Revoltător! O mamă și-a pus fiica să fure un portofel plin cu bani

Pentru toate aceste fapte de iubire, părintele a amintit întodeauna de voința și mâna lui Dumnezeu, care lucrează în fiecare zi prin oameni.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

Foto şi Video: Retragere cu torţe, la finalul sărbătorii de 1 Decembrie, de la Timişoara

În urmă cu puţin tim, la Timişoara s-au încheiat manifestările dedicate Zilei Naţionale a României.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.