Skip to main content

Miner, mort în subteran! A fost prins sub un lift, iar colegii l-au scos și l-au adus la suprafață! Medicii însă, n-au mai putut face nimic pentru bărbat

Accident de muncă, grav, a avut loc astăzi în Mina Băița din județul Bihor. În zonă au fost direcționate mai multe echipaje de salvare, inclusiv elicopterul SMURD.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a decedat, după ce a fost prins sub un lift în subteran.

Bărbatul a fost scos la suprafață de colegii mineri în stare extrem de gravă, iar pompierii militari i-au acordat primul ajutor. Victima a fost transportată în stare gravă la Nucet, pentru a o preda echipajului medical de la elicopterul SMURD. Din păcate, ulterior, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

În data de 14 iulie a.c., la ora 12.08, ISU BH a fost sesizat cu privire la faptul că un bărbat a fost prins sub un lift, în Mina Băița. Pentru salvarea victimei, la fața locului au fost mobilizate de urgență, două echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Ștei (cu o autospecială de intervenție și cu ambulanța SMURD a subunității) și elicopterul SMURD”, transmite ISU Bihor.

Autoritățile competente au deschis o anchetă în acest caz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.