Skip to main content

Mii de timișoreni trebuie să-și schimbe BULETINUL! Te numeri și tu printre ei?

Mii de timișoreni, care probabil nici nu știu, vor fi nevoiți să își refacă actele de identitate.

Motivul? Șapte străzi, două intrări, dar și un tronson de drum își schimbă denumirea! 

Decizia a fost luată de consilierii locali, astfel că mii de timișoreni vor fi nevoiți să-și schimbe buletinele.

CITEȘTE ȘI: Jandarmii, în acțiune! Demonstrații spectaculoase în centrul orașului, pentru timișoreni

Mai jos găsiți străzile ce-și schimbă denumirea: 

• Tronsonul de stradă nouă din ZONA GRIGORE ALEXANDRESCU – ARADULUI, tronsonul 1, adiacent străzii Grigore Alexandrescu situat între străzile Vasile Loichiţă şi Pelbartusv purta denumirea STRADA „ION FLUERAŞ”.
• Tronsonul de stradă nouă din ZONA MEHALA – STR. LT. OVIDIU BALEA, tronsonul 2, perpendicular pe str. Lt. Ovidiu Balea, situat la sud de aceasta, la baza viaductului de la intrarea în Timişoara dinspre Săcălaz va purta denumirea STRADA „DAN MATEESCU”.
• Tronsonul de stradă nouă din ZONA RONAŢ – STR. COMOAREI, tronsonul 3, perpendicular pe str. Comoarei, situat la vest de aceasta, va purta denumirea STRADA „VASILE DEHELEANU”.
• Tronsonul de stradă fără nume din ZONA CALEA ŞAGULUI– STR. GRĂDINII, tronsonul 4, situat între Calea Şagului şi Strada Grădinii, perpendicular pe Calea Şagului fost tronson al străzii Grădinii, va purta denumirea STRADA „TOMA DORDEA”.

CITEȘTE ȘI: Alertă la frontiera de vest! Un nou val de migranți, în România

• Tronsonul de intrare din ZONA CALEA LUGOJULUI – STR. ŞTRANDULUI tronsonul 5, tronson de ramificaţie a străzii Turda va purta denumirea INTRAREA „MIHAI ROŞU”.
• Tronsonul de intrare nouă din ZONA MEHALA tronsonul 6, perpendicular pe strada Ion Popovici Bănăţeanu, situat între imobilele cu numerele 18 şi 20, va purt denumirea INTRAREA „CORIOLAN BALTĂ.
• Tronsonul de stradă nouă din ZONA FREIDORF– STR. ANTON BACALBAŞA, tronsonul 7, perpendicular pe str. Vasile Georgevici, situat la sud de strada Anton Bacalbaşava purta denumirea STRADA „CORIOLAN DRĂGULESCU”.
• Bulevardul cu denumirea „CONSTRUCTORILOR”, din ZONA CALEA BUZIAŞULUI – CALEA STAN VIDRIGHIN, tronsonul 8, perpendicular pe Calea Stan Vidrighin, își schimbă denumirea denumirea în BULEVRDUL „12 NOIEMBRIE 1884”
• Tronsonul de stradă nouă din ZONA MEHALA – STAŢIA C.F.R. RONAŢ TRIAJ, tronsonul 9, perpendicular pe prelungirea străzii Graz, situat la sud de aceastava purta denumirea STRADA „LUBLIN”.
• Tronsonul de stradă nouă din ZONA TORONTALULUI–AEROPORT UTILITAR, tronsonul 10, perpendicular pe str. Corneliu Ursu, parelel cu strada Slt. Ioan Grosaru, situat la nord-vest de aceasta, va purta denumirea STRADA „DIOGENE BIHOI”
• Tronsonul de ramificaţie al aleii cu denumirea „CRISTALULUI”, din ZONA SOARELUI – SPITALUL JUDEŢEAN, tronsonul 11, situat între Strada Uranus şi Aleea Sănătăţii, își schimbă denumirea în „STRADA IOLANDA BALAŞ”. Și o bucată de drum își schimbă denumirea. Tronsonul căii „DOROBANŢILOR” situat între podul Andrei Şaguna şi B-dul Simion Bărnuţiu, își schimbă denumirea după pod.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.

Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de o mașină! Polițiștii au început o anchetă

Accident cumplit, soldat cu decesul unui bărbat de 46 de ani! Acesta mergea pe partea carosabilă, când a fost lovit în plin de o mașină.

Mai multe localități din județ rămân fără apă la robinete! Aquatim anunță lucrări la rețele joi și vineri

Aquatim anunță că în zilele viitoare se vor face lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare din mai multe localități din județ.

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.