Skip to main content

Microbuzele pentru elevi revin în trafic! STPT anunţă reluarea curselor şcolare

Luni copiii revin la şcoală, însă nu toţi ci numai cei din şcolile unde rata de vaccinare a angajaţilor este de peste 60%.

În Timişoara, elevii şi preşcolarii din 40 de unităţi vor face cursuri online, pentru că nu este atins acest procent.

CITEŞTE ŞI: Peste 50.000 de decese din cauza COVID, de la începutul pandemiei! Astăzi au fost raportate peste 8.200 de cazuri noi de infectare

Vestea bună este că STPT va pune din nou în funcţiune transmportul destinat exclusiv elevilor.

Începând de luni, 08.11.2021, odată cu reluarea cursurilor în învăţământul preuniversitar, elevii care studiază pe raza municipiului Timişoara vor avea la dispoziţie liniile de transport şcolar destinat exclusiv lor. Detalii referitoare la liniile, traseele şi graficele de circulaţie se pot obţine de pe site-ul Societăţii de Transport Public Timişoara, www.stpt.ro, secţiunea Orare”, transmite STPT.

CITEŞTE ŞI: Şcoala începe de luni, cu prezență fizică doar pentru unităţile de învăţământ cu rată de vaccinare a personalului de cel puțin 60%! Vezi situaţia din Timiş

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.