Microbuzele pentru elevi revin în trafic! STPT anunţă reluarea curselor şcolare

| Sursa de Vest | | Lasă un comentariu

Luni copiii revin la şcoală, însă nu toţi ci numai cei din şcolile unde rata de vaccinare a angajaţilor este de peste 60%.

În Timişoara, elevii şi preşcolarii din 40 de unităţi vor face cursuri online, pentru că nu este atins acest procent.

CITEŞTE ŞI: Peste 50.000 de decese din cauza COVID, de la începutul pandemiei! Astăzi au fost raportate peste 8.200 de cazuri noi de infectare

Vestea bună este că STPT va pune din nou în funcţiune transmportul destinat exclusiv elevilor.

Începând de luni, 08.11.2021, odată cu reluarea cursurilor în învăţământul preuniversitar, elevii care studiază pe raza municipiului Timişoara vor avea la dispoziţie liniile de transport şcolar destinat exclusiv lor. Detalii referitoare la liniile, traseele şi graficele de circulaţie se pot obţine de pe site-ul Societăţii de Transport Public Timişoara, www.stpt.ro, secţiunea Orare”, transmite STPT.

CITEŞTE ŞI: Şcoala începe de luni, cu prezență fizică doar pentru unităţile de învăţământ cu rată de vaccinare a personalului de cel puțin 60%! Vezi situaţia din Timiş

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.