Skip to main content

Mesajul sfâşietor al tinerei care şi-a pierdut copilul şi iubitul în apele Mureşului: nu voi putea trăi niciodată fără ei!

Cele patru persoane care au fost date dispărute, după ce o barcă s-a răsturnat în zona Periam Port, sunt căutate în continuare, iar şansele ca ele să fie găsite în viaţă sunt minime.

Este vorba despre Eduard Iulian Buzura, de 29 de ani, Andraș Bilibok, de 31 de ani, o fetiţă de 3 ani şi un băiat de 11 ani.

CITEŞTE ŞI: O nouă tragedie! Un mort şi patru răniţi, după un impact violent între un autocar, o autoplatformă şi trei maşini

Partenera de viaţă a lui Buzura se numără printre cei şapte supravieţuitori ai tragediei, însă faptul că iubitul ei este dispărut, iar copilul de trei ani i-a murit pe malul Mureşului, o dărâmă.

„De ce mi i-ai luat doamne pe amândoi,cu ce ți-am greșit să îmi faci așa ceva…nu voi putea trăi niciodată fără ei doi….ai mai lăsat și un copil fără tată,de ce mă în halul ăsta la încercare 🥲🥲🥲😭😭😭trebuia să fie cel mai frumos an și l-ai transformat într-un coșmar din care nu ne putem trezi 😭😭😭 vă voi iubii mereu”, a scris Alina Luca, pe pagina ei de facebook.

Misiunea de salvare a celor patru persoane a fost reluată în această dimineaţă.

30 de pompieri din judeţele Arad şi Timiş şi două echipaje de scafandri scotocesc întreaga zonă, pentru a-i găsi pe cei doi adulţi şi doi copii.

Vă reamintim, în barca ce s-a răsturnat duminică seara în râul Mureş, în zona localităţii Periam Port, erau 12 persoane.

Opt dintre ele, printre care şi un copil de trei ani, au fost scoase la mal, însă medicii nu au mai putut să îl salveze pe micuţ.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.