Mesajul prefectului de Timiș, Eva Andreaș, de sărbători!

La final de an, înainte de Sărbătoarea Nașterii Domnului, prefectul de Timiș, Eva Andreaș a transmis un mesaj timișenilor și nu numai.

Iată mesajul integral:

Suntem în preajma Crăciunului, iar acest an se apropie de final cu paşi grăbiţi.Cu acest prilej, vreau să vă reamintesc că sărbătoarea Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos este povestea familiei fiecăruia dintre noi. Este un desăvârşit exemplu de iubire, sacrificiu şi grijă către aproapele nostru. O lecţie de credinţă, altruism şi ataşament faţă de familie de care avem nevoie în viaţa noastră de zi cu zi. Pentru că în fiecare casă îşi fac loc nu doar bucuriile, ci şi dezamăgirile şi grijile, sper ca spiritul Crăciunului să ne apropie mai mult unii de ceilalţi şi să înţelegem că suntem cu toţii parte a unei frumoase comunităţi.Vă doresc tuturor să deschideți cu optimism volumul nescris cu 365 de pagini goale ale noului an şi să îl umpleți numai cu lucruri pozitive, împliniri şi înţelegere reciprocă, pentru ca la sfârşit să îl citiți cu bucurie. Crăciun fericit şi la mulţi ani!”, a transmis prefectul de Timiș, Eva Andreaș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Galerie foto: S-au aprins luminile, în Parcul Botanic din Timişoara!

Peste de corpuri de iluminat au fost pornite în această seară, în Parcul Botanic din Timişoara, pentru prima dată în istoria sa.

Sentinţă definitivă! USR-ista Aida Szilagyi este în ilegalitate! Fritz trebuie să dispună demolarea blocului construit de aceasta

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au dat astăzi, veridictul final, în dosarul în care consiliera locală Aida Szilagyi este acuzată de vecini, că a ridicat ilegal, un bloc de locuinţe.

Pregătirile pentru deschiderea Parcului Crăciunului, în linie dreaptă!

Zeci de mii de luminițe, obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butaforii 3D încep să prindă viață la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„Monstruoasa coaliţie PSD-USR se extinde!” Nica vorbeşte despre o căsătorie între partide de acelaşi sex

Lupta electorală devine tot mai aprigă în localităţile conduse de primari interimari, cum este şi cazul comunei Giroc.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.