Mesajul lui Klaus Iohannis, în Parlament! PSD și ALDE au părăsit sala

Klaus Iohannis a ținut astăzi un discurs, de  la tribuna Parlamentului, pe tema controversatei ordonanțe privind grațierea.

„În 11 decembrie, PSD a repurtat o mare victorie, dar după aceea, cu o ciudată strategie, tip kamikaze, a intrat în coliziune forntală cu o parte importantă a societății românești. Pohta ce-aţi pohtit, grija ce-ați avut-o, se vede că nu a fost cea declarată în campanie. (…) Prima grijă a fost să vă ocupați de dosarele penalilor, iar românii sunt revoltați și indignați.
Retragerea ordonanaței 13 și eventual demiterea chinuită a unui ministru, este cu certitudine prea puțin. Alegeri anticipate sunt însă, în această fază, prea mult.
Cine trebuie să vină cu soluția? Cel care a creat problema: PSD!”, a spus președintele României, Klaus Iohannis care a subliniat că el nu își dorește schimbarea Guvernului.

Din contră, șeful statului le-a atras atenția parlamentarilor PSD că trebuie să își ducă la bun sfârșit promisiunile.

PSD și ALDE au părăsit sala.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Galerie foto: S-au aprins luminile, în Parcul Botanic din Timişoara!

Peste de corpuri de iluminat au fost pornite în această seară, în Parcul Botanic din Timişoara, pentru prima dată în istoria sa.

Sentinţă definitivă! USR-ista Aida Szilagyi este în ilegalitate! Fritz trebuie să dispună demolarea blocului construit de aceasta

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au dat astăzi, veridictul final, în dosarul în care consiliera locală Aida Szilagyi este acuzată de vecini, că a ridicat ilegal, un bloc de locuinţe.

Pregătirile pentru deschiderea Parcului Crăciunului, în linie dreaptă!

Zeci de mii de luminițe, obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butaforii 3D încep să prindă viață la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„Monstruoasa coaliţie PSD-USR se extinde!” Nica vorbeşte despre o căsătorie între partide de acelaşi sex

Lupta electorală devine tot mai aprigă în localităţile conduse de primari interimari, cum este şi cazul comunei Giroc.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.